Teun Sleegers

Sleegers Metaaltechniek

Informatie

Naam:                   Teun Sleegers
Leeftijd:                 21 jaar
Bedrijf:                  Sleegers Metaaltechniek
Sinds wanneer:    Augustus 2015
Website:               www.sleegersmetaaltechniek.nl

Over Sleegers Metaaltechniek:

Al vanaf mijn zestiende wist ik dat ik een eigen metaalbedrijf wilde beginnen. Het was alleen de vraag wanneer. Augustus 2015 ben ik uiteindelijk voor mezelf gestart en was Sleegers Metaaltechniek een feit. Sinds januari dit jaar zit sleegersmetaaltechniek gevestigd op het nieuwe industrieterrein te Bakel en beschikken we over een werkplaats van ruim 200m2.

Het machinepark is het laatste half jaar ook sterk gegroeid en bestaat uit onder andere een cnc plaatschaar, cnc kantbank een grote bandzaagmachine en de allernieuwste lasapparatuur en opspantafels.

Sleegers Metaaltechniek is volledig ingericht op het snel kunnen leveren van producten. Dit maken we mogelijk door onze ruime voorraad van materialen. We maken constructie, plaat en laswerkzaamheden in staal, RVS en aluminium voor onderandere de voedingsindustrie, interieurbouw, agro, bouw etc. we kunnen voor vrijwel iedere sector iets betekenen. Ook voor particulieren.

We denken graag mee met de klanten en streven naar de meest perfecte oplossing. Door nuchter boerenverstand en vakmanschap te combineren kunnen we tot de beste resultaten komen.