Mark Grasveld

Grasveld Civiele Techniek

Informatie

Naam:                 Mark Grasveld
Leeftijd:              42
Bedrijf:               Grasveld Civiele Techniek
Website:             www.grasveldct.nl

Mijn naam is Mark Grasveld, ik ben 42 jaar geleden geboren in Aarle-Rixtel en sinds ca. 20 jaar woonachtig in Beek en Donk. Ik heb als opleiding de HAVO, MTS Bouwkunde en HTS Civiele Techniek gevolgd.

 

In 1998 ben ik na mijn studie als tekenaar gestart bij Ingenieursbureau Arcadis in ’s-Hertogenbosch. Tijdens mijn dienstverband van zeven jaar heb ik diverse functies gehad en aan al vele mooie projecten mogen werken. In 2005 ben ik het Ingenieursbureau Grasveld Civiele Techniek begonnen. Het bedrijf bestaat momenteel uit tien mensen (inclusief mezelf) en wij werken voor veel verschillende klanten aan een grote diversiteit van projecten door het gehele land.

 

Privé ben ik al vijftien getrouwd met Esther en wij hebben twee zoons (van 12 en 14 jaar). Naast mijn werk en gezin ben ik ook een fanatiek sporter. Ik sport minimaal drie keer per week (Crossfit in Gemert) en doe ook mee aan wedstrijden. Verder heb ik een hobby in het rijden van snelle auto’s en ben ik actief als commissaris in de Harmonie O&U in Beek en Donk.