Dennis van de Rijdt

Denkkamer Architect & Onderzoek

Informatie

Naam:                   Dennis van de Rijdt
Bedrijf:                  Denkkamer Architect & Onderzoek
Website:               www.denkkamer.com

Dennis van de Rijdt is de strateeg binnen Denkkamer. Hij studeerde in 2010 cum laude af aan de Academie voor Architectuur en Stedenbouw in Tilburg, nadat hij eerder zijn bachelor Bouwkunde behaalde aan de Avans Hogeschool in Den Bosch. Zijn afstudeerwerk is genomineerd voor de Archiprix International Moscow 2013.

Dennis komt vanuit de technische kant van de architectuur, met als belangrijkste interesse de integratie van technische disciplines. Gaandeweg vond een natuurlijke transformatie plaats tot strateeg en vrijdenker. Een ontwikkeling die past bij een mensenmens als Dennis. Kenmerkend is zijn een brede interesse en open blik op de wereld. Hij ziet lokale problemen en kansen vaak in een breder perspectief, waardoor ideeën winnen aan relevantie.

Dennis is een teamspeler pur sang. Iemand die het als kans ziet om op het juiste moment de juiste mensen in te zetten, zodat een plan rijker en intelligenter wordt. Zodanig dat alle belangen in de breedte vertegenwoordigd zijn. Zijn hoogste doel? Omgevingen creëren die een leven lang inspireren.