Cas van Houtert

ABS Van Houtert Gemert B.V.

Informatie

Naam:                    Cas van Houtert
Bedrijf:                  ABS Van Houtert Gemert B.V.
Website:                www.absautoherstel.nl

Mijn naam is Cas van Houtert, geboren en getogen in Gemert, getrouwd met Ingrid en vader van 2 kinderen. Mijn hobby’s zijn skiën en een beetje moutainbiken. Ik houd van een gezellig avondje uit eten, maar kan ook genieten van een dagje thuis zijn met mijn gezin. Ik ben trots op ons dorp en voel me ook betrokken bij Gemertse activiteiten en bedrijven.

 

Ik ben eigenaar van schadeherstelbedrijf ABS Van Houtert Gemert B.V. Wat wij voor u kunnen betekenen: Wij zetten een negatieve ervaring met autoschade om in een positieve ervaring. Dit doen wij door vertrouwd, vakkundig en snel autoherstel. Bij ons weet u altijd waar u aan toe bent. Communicatie is hierbij een belangrijk onderdeel. Daarnaast houden wij u mobiel, door passend vervangend vervoer aan te bieden. Wij zorgen er bovendien voor dat u in een mum van tijd weer rondrijdt in uw eigen auto.