Bas van de Laar

BL Huisvesting

Informatie

Naam:         Bas van de Laar

Bedrijf:        BL Huisvesting

Website:     www.blhuisvesting.nl

Ik ben Bas van de Laar. Ik woon samen met mijn vrouw en drie kinderen in Gemert en ben eigenaar van BL Huisvesting. BL Huisvesting investeert in de kwaliteit van Nederland. Samen ontwikkelen, met oog voor gebruikers en omgeving, levert volgens mij blijvend meerwaarde op. “Een project is voor mij pas geslaagd, als ik er op mijn 70e nog graag kom.”

 

Met ons team van professionals, zijn wij op dit moment actief met grote gebiedsontwikkelingen van Maastricht tot Breda. “Onze basisfilosofie: geen concessies doen aan de kwaliteit en optimaal ontwikkelen voor de eindgebruiker”.

 

BL Huisvesting ontwikkelt woningbouwgebieden, winkelcentra en bedrijfsgebieden. Op dit moment zijn we bezig met de ontwikkeling van 2 dorpscentra met nieuwe supermarkten, winkels en wonen. In de visie van ons moet een gebiedsontwikkeling van toegevoegde waarde zijn voor de omgeving en op een breed draagvlak kunnen rekenen. Dat is de kortste weg naar het beste resultaat voor iedereen.