Albert van den Bogaard

Jumbo Laarbeek

Informatie

Naam:          Albert van den Bogaard
Bedrijf:         Jumbo Laarbeek
Website:       www.jumbo.nl

Mijn naam is Albert van den Bogaard. Ik ben al 30 jaar getrouwd met Jeanne van den Bogaard en samen hebben we 2 zonen: Tom en Stijn. Deze zijn inmiddels al 24 en 21 jaar en met ons vieren zijn we allen werkzaam in onze 2 supermarkten.

We zijn franchisenemers van de Jumbo-formule en voelen ons daar erg prettig bij, omdat we alle tools krijgen om het de consument naar de zin te maken in onze winkels.

Van oudsher ben ik slager; ik heb 5 jaar bij een slagerij gewerkt. Ik wilde echter meer en kreeg de kans om bij mijn vader in de winkel in Mariahout te komen werken. Dat ging zo goed dat ik de nieuwbouw heb kunnen realiseren en de omzet bleef maar stijgen. Uiteindelijk heb ik de Jumbo in Lieshout over kunnen nemen waar we inmiddels ook al 65% gestegen zijn in omzet.

Daar ligt dan ook meteen mijn kracht: Een team enthousiasmeren en samen naar een doel toe werken met de middelen die Jumbo ons aanreikt, met een eigen sausje erover. Als motto gebruiken we: “We willen de klantvriendelijkste winkel van Laarbeek zijn.” Mijn rol hierin is om de marktbewegingen te signaleren en hierin zo vroeg mogelijk op te anticiperen. Het lukt ons goed door afwijkende consumentenacties te organiseren en trends toe te voegen aan ons assortiment.

Het uiteindelijke doel is om 2 grote supermarkten over te dragen aan onze zonen, zodat wij een stapje terug kunnen doen. Dit willen we binnen 5 jaar gerealiseerd hebben.